روانشناسي

 
 
برگرداندن عشق به رابطه عاطفي
|

برگرداندن عشق به رابطه عاطفي، تكنيك ها و راه هاي براي برگرداندن عشق

بسياري از افراد كه در روابط شان دچار مشكل شده اند و عشقي در رابطه شان باقي نمانده است تصميم مي گيرند با استفاده از روش هاي مختلف عشق را به رابطه عاطفي شان برگردانند.

عجله آن ها باعث مي شود از روش هاي صحيح براي برگرداندن عشق شان استفاده نكنند. توجه داشته باشيد نبود عشق را نبايد ناديده گرفت زيرا از بين رفتن عشق تهديدي براي رابطه عاطفي و ازدواج مي باشد.

براي اين كه عشق به رابطه عاطفي برگردد بايد هر دو طرف براي برگرداندن عشق به رابطه عاطفي تلاش كنند شايد فرد براي برگرداندن عشق به شور و شوق ابتدايي قدم بردارد اما براي اين كه اين مسئله به موفقيت برسد بايد همكاري دو طرفه باشد و هر دو براي برگرداندن عشق به روابط عاطفي شان تلاش كنند.

در اين شرايط مي توانند از مشاور ازدواج كمك بگيرند، مشاور به زوجين كمك مي كند تا سهم خود را در عشق از دست رفته پيدا كنند و براي بازگرداندن آن از روش هاي صحيح و درست استفاده نمايند.

در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم و برخي از اشتباهات زوجين و راه هاي صحيح ارتباط با شريك عاطفي را مورد بررسي قرار مي دهيم.

اشتباهات رايج در برگرداندن عشق به رابطه عاطفي
اگر چه شروع يك رابطه عاطفي و عاشقانه سخت است اما نگهداري از عشق به وجود آمده و گذر از مشكلات، بسيار سخت تر مي باشد. بسياري از افراد براي رابطه شان تلاش زيادي انجام مي دهند اما باعث دوري آن ها يكديگر از هم مي شوند و هم چنين تكرار رفتارهاي نادرست و اشتباه نتيجه معكوسي در رابطه آن ها مي دهد.

در اين مقاله خطاهاي رايجي كه مانع شكل گيري يك ازدواج مي شود را مورد بررسي قرار مي دهيم، تا به خوبي با آن ها آشنا شويد.

ترميم شكست عاطفي
ترميم شكست عاطفي چگونه خواهد بود؟
پذيرش بي چون و چراي خواسته هاي معشوق
براي بسياري از افراد فاصله به وجود آمده بسيار سخت و دشوار است به طوري كه براي بازگشت به روزهاي اوليه حاضرند هر كاري را انجام دهند و حتي بسياري از آن ها حاضرند به خواسته هاي معشوق شان تن دهند.

اما زماني كه اوضاع به شرايط اوليه برگشت، مشكلات و جر و بحث هاي آن ها دوباره شروع مي شود، زيرا هر كس نيازهاي خودش را دارد و او نمي تواند در رابطه مانند يك برده رفتار كند. رابطه اي سالم است كه نيازهاي هر دو طرف به درستي رفع شود.

در صورتي كه آن چه در توان تان نيست را قبول كنيد تنها شرايط را براي خود دشوارتر كرده ايد و ديگر نمي توانيد خودتان باشيد.

با ايجاد ترحم، عشق بخواهيد
برخي از افراد زماني كه در رابطه دچار مشكل مي شوند، تصور مي كنند كه اگر همسرشان حس و حال بدن شان را ببيند، دلش براي او به رحم مي آيد و به رابطه بر مي گردد. اما اين تصور اشتباه است و باعث مي شود معشوقش فكر كند آن فرد شخص ضعيفي است و يا دلش براي او خواهد سوخت و از سر دلسوزي به رابطه بر مي گردد.

در صورتي كه فرد از سر دلسوزي به رابطه برگردد انگار با اجبار رو به رو شده است و اين رابطه دوامي نخواهد داشت، هم چنين ترحم و دلسوزي در رابطه باعث مي شود سلامت رابطه با خطر روبه رو شود و عشقي كه با ترحم و دلسوزي همراه باشد صادقانه نمي باشد و باعث آسيب رسانده به هر دو مي شود.

استفاده از ترحم براي برگرداندن عشق به رابطه يكي از بدترين روش ها مي باشد و كمك كننده نخواهد بود.

افراط در بيان احساسات
برخي از افراد تصور مي كنند اگر به صورت افراطي احساسات شان را بيان كنند و با شريك عاطفي شان از عشق و علاقه شان بگويند همه چيز به خوبي حل مي شود اما توجه داشته باشيد كه بيان احساسات اگر چه خوب است اما در حالت افراطي براي فرد بسيار خسته كننده است.

هم چنين عشق از دست رفته با عللي همراه مي باشد كه بايد آن علل شناسايي شده و حل گردد در غير اين صورت بيان احساسات به تنهايي موضوع را حل نخواهد كرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-برگرداندن عشق به رابطه عاطفي



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1401/3/16 
زمان : ۱۸
بعد از پايان رابطه
|

گاهي در يك رابطه ي عاطفي شرايطي پيش مي آيد كه افراد تصميم به جدايي مي گيرند.

مثلا هر دو طرف رابطه به اين نتيجه مي رسند كه شريك عاطفي مناسبي براي يكديگر نيستند و تصميم مي گيرند به رابطه ي عاطفي بينشان خاتمه دهند.

گاهي نيز يك فرد در رابطه بنا به دلايلي تصميم مي گيرد رابطه اش را با فرد مقابلش قطع كند، اين در صورتي است كه فرد مقابل همچين خواسته اي ندارد و اين تصميم يك طرفه است.

قطع رابطه عاطفي
بعد از پايان رابطه هر دو شرايط، چه جدايي توافقي و چه جدايي يك طرفه سبب ايجاد فشارهاي رواني مي شود.

علي الخصوص اين جدايي مي تواند براي فردي كه مورد طرد قرار گرفته سخت تر باشد و احساس درماندگي كند و با اين سوال مواجه شود كه الان بدون شريك عاطفي ام چه كنم و چگونه او را فراموش كنم.

در اينجا راه هايي براي كنار آمدن با اين مسئله به شما توصيه مي شود.

اصرار به برگشت فرد مقابل نكنيد
زماني كه يك نفر در رابطه تصميم به جدايي مي گيرد، ممكن است فرد طرد شده اصرار به برگشت فرد مقابل داشته باشد و سعي كند از هر ترفندي براي تغيير نظر شريك عاطفي اش استفاده كند.

مثلا ممكن است سعي كند بيشتر ابراز محبت كند و به هر راهي براي برگشت شريك عاطفي اش متوسل شود.

ولي اين كار فقط باعث مي شود كه احساس گناه را در فرد مقابلتان زنده كنيد و هيچ فايده ي ديگري ندارد.

سعي كنيد به تصميم طرف مقابلتان احترام بگذاريد و اين را بپذيريد كه به زور نمي توانيد كسي را كنار خود نگه داريد و با توسل به اين راه ها فقط عزت نفس خودتان را زير سوال مي بريد و به مرور ممكن است حالتان بدتر شود.

از توهين كردن به شريك عاطفي تان خودداري كنيد
ممكن است زماني كه شريك عاطفي تان تصميم به جدايي با شما مي گيرد و حرف از تمام شدن رابطه مي زند شما عصباني شويد و واكنش هاي عصبي نشان دهيد و سعي كنيد شخصيت طرف مقابلتان را زير سوال ببريد و به او بي احترامي كنيد.

ولي بايد دقت كنيد كه از اين كار خودداري كنيد، چون اين يك واكنش هيجاني و لحظه اي است و ممكن است زماني كه آرام تر شويد خود را بابت حرف هايي كه زده ايد سرزنش كنيد و احساس كنيد كه اگر اين حرف ها را نمي زديد و بي احترامي نمي كرديد شريك عاطفي تان با شما مي ماند و شما را ترك نمي كرد.

در صورتي كه جدايي شما با فرد مقابل ربطي به صحبت ها و بي احترامي هاي شما ندارد و شريك عاطفي تان از قبل تصميم خودش را گرفته بوده. ولي بي احترامي شما به او سبب شرمندگي شما و سرزنش كردن خودتان مي شود.


خودت را نوازش كن. راهكارهاي طلايي رشد عزت نفس و بهبود روابط
درد و رنج ناشي از جدايي را بپذيريد
اين را بدانيد كه شكست عشقي بعد از پايان رابطه مي تواند يكي از تلخ ترين تجربه هاي زندگي باشد، درد جدايي نه تنها عاطفي بلكه فيزيولوژيكي است.

زيرا ارتباط باعث وابستگي فيزيكي مي شود و زماني كه رابطه ي عاطفي قطع مي شود بدن واكنش هاي زيستي – رفتاري از خود نشان مي دهد و دچار استرس و اضطراب مي شود.

بايد اجازه دهيد روان و جسم سيكل طبيعي خود را طي كنند تا به آرامش برسد و بدانيد كه هيچ روش معجزه آسايي براي التيام درد جدايي وجود ندارد.

ولي در كنار عامل زمان قدرت اراده نيز در روند بهبود بسيار تاثير گذار است.

تمام راه هاي ارتباطي را قطع كنيد
بعد از پايان رابطه از دنبال كردن وي در شبكه هاي مجازي خودداري كنيد و سعي كنيد شماره تلفن وي را از گوشي موبايل خود حذف كنيد و از هر آنچه كه شما را به فرد مقابل وصل مي كند دوري كنيد.

اگر دوست هاي مشتركي داريد كه باعث مي شود شما از شرايط فعلي شريك فعلي سابقتان آگاه شويد و اطلاعات بگيريد، براي مدتي رابطتان را با دوستان مشتركتان محدود يا قطع كنيد و يا در صورت حفظ رابطه با دوستان مشتركتان سعي كنيد به هيچ عنوان در مورد شريك عاطفي سابقتان سوالي از دوستانتان نپرسيد.

منبع :مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بعد از پايان رابطه



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1399/4/15 
زمان : ۱۶
[ ]